illa de riu1

Per a Juan Trias del Romero, “és un prestigi que l’arròs Illa de Riu sigui elaborat en unes instal·lacions de primer nivell com les de la Cambra Arrossera del Montsià. Això permet donar el millor acabat possible a un producte que ha estat concebut amb tanta cura i atenció, cuidant fins al més mínim detall”. Després del primer envasat, l’arròs torna a les dependències d’Illa de Riu, on es procedeix a un segon envasat. “El nostre envàs té una elegant presentació, amb un doble envàs interior precintat, la qual cosa ens permet assegurar el millor manteniment i conservació”, subratlla, Juan Trias.

En els dos darrers anys, els arrossos produïts per Illa de Riu han estat reconeguts pel prestigiós International Taste & Quality Institute, distintiu gastronòmic de referència amb seu a Brussel·les. Concretament, els arrossos bomba i carnaroli d’Illa de Riu han rebut el reconeixement “Superior Taste Award” els anys 2013 i 2014 amb dos i una estrella, respectivament.

El control de la traçabilitat i el rigor en totes les fases del procés són, per a Juan Trias del Romero, el secret del seu èxit. Els principals destinataris de la producció d’Illa de Riu són els restaurants de gamma mitjana-alta del mercat

català i estatal, tot i que també s’exporten certs volums de producció a l’Amèrica Llatina, els Estats Units, Austràlia i alguns països de l’Europa Central com Alemanya, Bèlgica o Àustria. Tres dels 10 millors restaurants del món utilitzen arròs d’Illa de Riu: el Celler de Can Roca (Girona), Arzak (Sant Sebastià, Guipúscoa) i Mugaritz (Errenteria, Guipúscoa). Malgrat que confessa que l’arròs blanc és la seva debilitat, en Juan Trias mostra especial predilecció per dues receptes cuinades amb l’arròs que ell produeix: l’arròs amb conill i butifarra de la xef Mey Hofmann (del restaurant Hofmann, a Barcelona, 1 estrella Michelin) o l’arròs amb espardenyes del xef Nandu Jubany (del restaurant Can Jubany, a Calldetenes, 1 estrella Michelin).

En sortir de les oficines de Juan Trias del Romero, amb l’estesa de l’horta de l’Aldea i el massís dels Ports al fons, un vol d’estornells dibuixa formes inesperades i efímeres. Encara ressonen les últimes paraules pronunciades pel gerent d’Illa de Riu: “de seguida que es va atorgar el distintiu de Reserva de la Biosfera a les Terres de l’Ebre, no vaig trigar ni un dia a fer-ho imprimir en el packaging del nostre arròs”.


illa de riu2
illa de riu3
illa de riu
illa de riu4

illa de riu5

illa de riu6


illa de riu7

illa de riu8

illa de riu9

illa de riu10

illa de riu11

illa de riu12

illa de riu13

illa de riu14Més routecru


Cuines i vins. El Ferment

Nudibranquis. L'Ametlla de Mar

TRAVEL CULTURE

         Equip
Contacte
Contractació
Treballa amb nosaltres
Condicions d'us
Política de privacitat
©rreset 2016