NEL
cervesa artesana

Santa BàrbaraJORDI I SALOMÈ

La planta de producció de la cerversa Nel es troba al cor de Santa Bàrbara, en un magatzem de planta baixa al carrer Major. El color de la façana de l’edifici combina amb els colors del logotip, minimalista, efectiu i intel·ligentment concebut. La porta s’obre i apareix un rebedor discret amb una taula de fusta robusta i fiable. Sobre la taula, un mostrari amb els diferents ingredients naturals que, sàviament combinats, permeten el petit miracle, el naixement d’un brevatge amb 6.000 anys d’història i que, des dels seus inicis, aporta desinhibició i espontaneïtat a qui el consumeix.
A un marge del rebedor, sobre una tauleta, un plec de flyers que promocionen els diferents productes de l’empresa. El relat parla d’un “home molt ben plantat, elegant com ningú, un reconegut artesà de vi, de xampanya i d’altres productes de l’època”. Parlem de finals del segle XIX. Nel és un projecte inspirat en la figura d’un besavi xarmant. I és ben cert que la combinació dels ingredients aconsegueixen traslladar-nos enrere en el temps.
La cervesa artesana Nel es caracteritza per estar elaborada en un obrador propi, concebut pels responsables de l’empresa en col·laboració amb enginyers de la indústria agroalimentària.

És fruit de l’aposta del Jordi i la Salomè, una obstinació que els ha dut a formar-se, a executar un pla d’empresa assenyat, a investigar tenaçment i, sobretot, a escoltar, abans de penetrar en un sector amb un clar marge per al creixement. No en va, la mitjana de consum de cervesa a l’Estat espanyol l’any 2012 fou de 47,5 litres, molt per sota de la mitjana europea (72,8 litres per habitant i any).
“La clau és l’elaboració artesanal. Hem viatjat molt i hem pres moltes referències abans de fer la nostra aposta”, reflexiona en Jordi. És un matí ennuvolat,- El sol surt i s’amaga, il·luminant i enfosquint alternativament els Ports i la Plana. En Jordi esmenta les etapes que l’han dut des de la gestió d’una empresa pròspera del sector del moble, amb 50 treballadors i una xarxa de distribució nacional, a impulsar una activitat agroalimentària autososenible: “La clau de l’emprenedor és estar motivat, i en el meu cas és la meua dona, la Salomé, qui m’estira per millorar constantment i proposar nous reptes”.
Amb 2 cerveses en el mercat introduïdes al mercat català -Bàrbara i Genoveva, “cerveses fines, fàcils de beure”, Cervesa Nel prepara el llançament d’una nova cervesa per a la propera primavera,“una cervesa amb més gust de cítrics i uns llúpols més atenuats”.
Cervesa Nel Genoveva
Cervesa Nel Barbara
Genoveva

Cervesa artesana d'alta fermentació.
100% Natural

Color daurat amb tons ambre, escuma lleugera de color blanc intens. Aroma a vainilla, nous, ametlles, amb matisos frescos com a pell de taronja confitada.
Pas per boca suau i dolça.
Fàcil de beure. Amb bona acidesa que refresca el paladar. Amb aromes a escorça de pa i cítrics.

Bàrbara

Cervesa artesana d'alta fermentació.
100% Natural

Color groc lleugerament vetllat. Escuma densa de color blanc intens. Aroma floral amb notes de regalèssia, en copa van apareixent notes de xocolata.
Pas per boca fresc i àcid, amb aromes de pa torrat i galetes. Record amarg final a causa del llúpol.Més routecru


Lo Nostre Arròs

La Flor del Delta

TRAVEL CULTURE

         Equip
Contacte
Contractació
Treballa amb nosaltres
Condicions d'us
Política de privacitat
©rreset 2016