Lo Segador

Poble Nou del DeltaGLÒRIA I JOSEP

“Res és lluny, si a l’arribar hi trobes la pau”... La Glòria Segarra recorda perfectament les paraules pronunciades pel Marc i la Guinaelle, dos turistes canadencs que s’han allotjat unes quantes vegades a la seva casa de pagès i amb qui ha compartit “hores i hores de xarreta a la fresca”.
Actiu des de l’any 2000 i al cor del Poblenou del Delta, Lo Segador és un allotjament rural que convida al relax i a la relació social. El tracte personal és precisament l’autèntic secret d’aquest allotjament, un dels més històrics del Delta de l’Ebre. La Glòria se sincera: “el que més mos impacta de la gent que ve a Lo Segador és que les relacions que es van creant són molt sinceres. A poc a poc vas xerrant amb la gent i coneixent-los, et conten coses, et pregunten, i al final, després d’estos anys, veiem que gràcies a la casa de pagès tenim un munt d’amics, gent amb qui compartim llibres i inquietuds, amb qui ens truquem per veure com estem, que ens han convidat a dormir a casa seva… El 80% de la gent que ve, o ja havien estat, o vénen per recomanació d’algun amic que ens coneix. I la veritat és que això ens fa sentir molt bé”.
Pares del creador ebrenc Josep Juan, en Josep i la Glòria són uns enamorats del Delta, i res els agrada més que ser escrutats pels seus hostes sobre les petites meravelles

que ofereix el territori: “Destaquen la pau, la tranquilitat, i sobretot sempre ens diuen que se senten molt ben acollits, com a casa. Ens fan preguntes sobre el territori, com es viu, com es vivia abans, pregunten molt sobre el cultiu de l’arròs... Josep els explica com es feien les diferents feines segons les èpoques de l’any... El fet que el Delta canviï tant de color a cada estació els fa sentir que estan visitant algo viu, en un moment únic. Segons l’època en què vinguin, el mateix lloc pot estar totalment cobert d’aigua, com un espill, o ser tot un gran camp de tonalitats verdes o ataronjades. L’olor del Delta tambe canvia a cada estació, i l’energia”.
A només 3 quilòmetres del Trabucador, una de les platges més especials del Delta de l’Ebre, Lo Segador és una petita illa de pau i benestar, una font d’experiències i de connexió amb la natura, de tertúlies inoblidables arran de la taula del pati ajardinat: “Una vegada va vindre una familia d’Alemanya, el matrimoni i 2 xiquetes. Vanestar una setmana i vam xalar molt tots. Quan se n’anaven, després d’acomiadar-nos, la furgoneta amb què viatjaven no arrencava, i les xiquetes van començar a saltar de l’alegria i a fer-li besitos a la furgona, mos van fer molta gràcia. Es van quedar 2 dies més fins que va estar arreglada...”Més routecru


Hotelets rurals. Mas Taniet

Hotelets. Torre Forcherón

TRAVEL CULTURE

         Equip
Contacte
Contractació
Treballa amb nosaltres
Condicions d'us
Política de privacitat
©rreset 2016