Ulldecona

Restaurant L'Antic Molí

Fusionar textures i sabors, però també provocar nous volums. En definitiva, imaginar noves sensacions. Aquest és el desig del xef Vicent Guimerà, cap de l’equip de cuina de l’Antic Molí d’Ulldecona. Sorprendre i captivar amb els productes més propers. Com per exemple amb la galera, delícia de la mar de l’Ebre de la qual Vicent Guimerà n’és un autèntic devot. Precisament, les múltiples possibilitats culinàries d’aquest marisc es podran degustar a partir del proper 13 de febrer i fins al 15 de març en les Jornades Gastronòmiques de la Galera de l’Antic Molí.

Des de l’any 2009, l’Antic Molí ha generat una cinquantena de recptes al voltant d’aquest crustaci, un autèntic desconegut en el món de l’Alta Gastronomia. Snacks d’un sol mos, en tempura o fins i tot en forma de piruleta. Acompanyada de productes de temporada -com la carxofa- i combinada amb elaboracions nostrades -com l’all i oli- o importades d’altres tradcions culinàries, les possibilitats de la galera són infinites.

A l’antic Molí s’hi arriba seguint la carretera TV-3319. El restaurant es troba a uns 3 quilòmetres del barri del Castell (Ulldecona). Un gran pàrquing al peu de la carretera convida a penetrar a unes magnífiques instal·lacions. Un agradable jardí exterior al bell mig del recinte dóna el pas a un menjador ampli i lluminós. El modern saló adjacent, amb capacitat per a més de 300 persones, permet celebrar-hi banquets i altres events.

Completament adaptat per a cadires de rodes, a l’Antic Molí s’hi accepten animals petits de companyia. A més, es fan plats especials per a celíacs, i es faciliten trones per als nens més petits.

El preu del menú diari és de 12€. Els àpats seguint els plats de la carta i els menús degustació oscil·len entre els 35 i els 60€.

http://www.anticmoli.com
anticmoli@gmail.com
Carretera Sénia, 10, Ulldecona
T. 977 570 893Més routecru


Ulldecona

RUTA 05. La Fageda dels Ports

La Passió d'Ulldecona


Guia


Delta Hotel

Càmping Alfacs

TRAVEL CULTURE

         Equip
Contacte
Contractació
Treballa amb nosaltres
Condicions d'us
Política de privacitat
©rreset 2016