Deltebre - Riumar

Restaurant Casa Nuri

Situat al peu de l’antic pas de Buda, el restaurant Casa Nuri és un establiment amb més de 40 anys d’experiència. La cuina típica del Delta, i especialment l’arròs, és el principal actiu gastronòmic d’un restaurant que disposa de 4 menjadors i d’una magnífica terrassa. El plat estrella de la carta és sens dubte la “caldereta amb fondo d’arròs”, una delícia que permet degustar tots els mariscos de la mar de l’Ebre.
Des de l’any 1979, al costat de la terrassa, el restaurant Casa Nuri desenvolupa una de les activitats més apreciades pels visitants del Delta: els creuers fins a la desembocadura. Actualment, l’empresa Creuers Delta de l’Ebre disposa d’un ampli ventall de llanxes ràpides i d’embarcacions fins a 150 passatgers, incloent el Vaixell-Restaurant Santa Susanna, que realitza trajectes per tot el tram navegable de l’Ebre, així com per la badia dels Alfacs i del Fangar.
A un quilòmetre de l’antic pas de Buda en direcció a la carretera de Riumar, el restaurant Lo Mas de Nuri complementa l’oferta amb especial dedicació al peix i la carn de caça. Envoltat d’arrossars, el complex de Lo Mas de Nuri disposa d’una hípica que ofereix la possibilitat de passejar a cavall pels entorns del restaurant.

http://restaurantnuri.com
restaurantnuri@live.com
Pas Illa de Buda s/n, Deltebre - Riumar
T. 977 480 128Més routecru


El Mercat de la Terra

L'Ampolla

Tortosa, el Renaixement


Guia


Hotel Flamingo

Restaurant L'Antic Molí

TRAVEL CULTURE

         Equip
Contacte
Contractació
Treballa amb nosaltres
Condicions d'us
Política de privacitat
©rreset 2016